Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'clamshell calibration roof problem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • PFA NEWS
    • PFA Specific News & Promotions
    • PFA Site Interface & Interaction
  • General Chat - Non Technical
    • Porsche Gallery & Introductions
    • Ownership and Enthusiasm
    • NEWS
    • SMTs (Sunday Morning Targa), Road-Trips, Meet-ups (C&Cs/events in EVENTS)
    • Favourite Drives
    • Favourite Videos and Pictures - YouTube, Vimeo etc
    • Gaming
    • Favourite Online Magazine sites
    • Track and Rally - General
    • Concourse and Care
    • Porsche History in Australia
    • FAQs about the Forum
    • Not Porsche - Everything Else.
  • Events
    • EVENTS RULES, GUIDELINES, PROTOCOLS & ETIQUETTE
    • PFA [ALL STATES]
    • [ACT]
    • [NSW]
    • [NT]
    • [QLD]
    • [SA]
    • [TAS]
    • [VIC]
    • [WA]
  • Technical
    • Projects & DIYs
    • Tribute, Track, or Hot Rod
    • 356
    • Air Cooled 911s
    • Water Cooled 911s
    • Mid Engined
    • Front Engined
    • 4 Doors
    • Racing & Historics
    • All Other Technical Issues
    • Suppliers, Workshops, Products etc
  • Marketplace
    • For Sale, Barter, Trade, or Swap
    • Wanted
    • Free. FREE?! Free!
    • General Marketplace and Values Discussion
  • The Trade
    • Pcar Enthusiasm - Artwork, Audio, Hire...
    • Clothing
    • Finance & Insurance
    • Mechanical, Body & Spare Parts
    • Car Storage and Services
    • Speciality Mechanics and Workshops
    • Business Promotion

Product Groups

  • Memberships
  • Posters & Banners
  • Advertising
  • Merchandise
  • Events

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location:


Ride/s

Found 1 result

  1. Hi. Hi all I bought my 996 recently good mileage and condition ..But the roof was not working at all. I removed the hard top that was on for quite a while and I topped up the hydraulic fluid that was very low . The roof now work fast and latch good but the rear cover (clamshell)need to be operated manually from behind the rear seat ( to open or to close and latch )..it doesn't move at all ..I hear the motor kick starting but then stops in 1 or 2 seconds .. Fuses are fine ..manual operation is easy no obstructions or alike .. Anyone knows how this cover operate ? Electric motor ? Any tips on what would the problem be ?..or know who can help.? After some reading I think it's the clamshell mechanism ..motor and cables ..but nothing too obvious to the eye ..maybe calibration ? Anyone knows a good mechanic with the right diagnostic tools? M04015 20202 Thx .

PFA [Porsche Forum Australia]

This is an online platform for like-minded Porsche fans/fanatics/tragics to come together to read, chat and share.

It is also a platform to arrange and participate in off-line social meet-ups, events and drives.

×
×
  • Create New...